Коли терміново потрібні гроші в борг, більшість претендентів на позики, як показує практика, в першу чергу починає розглядати можливість звернення в звичайну банківську установу. І якщо у потенційного позичальника все в порядку з документами, а також немає проблем з законом і офіційним працевлаштуванням, то подібний крок допоможе вирішити фінансову проблему.

А ось отримати грошову позику безробітному громадянину, тобто взяти кредит готівкою або на карту без довідки про доходи, а також за відсутності будь-яких важливих довідок або документів, в банку буде досить проблематично. В такому випадку, щоб терміново позичити гроші на особисті потреби, вам доведеться підшукати іншого кредитора, більш лояльного до неблагонадійних з точки зору банків позичальників.

Де можна сьогодні оформити позику без довідки з місця роботи?

Сучасний ринок кредитно-фінансових послуг відрізняється присутністю великої кількості всіляких мікрокредітних і мікрофінансових організацій, звернення до яких дозволить вам отримати швидке схвалення позики без довідки про доходи, причому для цього знадобиться мінімум документів, які пов'язані прямо з працевлаштуванням, а саме: < /p>

  • особистий паспорт, який не повинен бути простроченим (недійсним);
  • ідентифікаційний номер (ІПН), який присвоюється відповідними податковими структурами;
  • будь-якої другий офіційний документ, здатний підтвердити вашу особу (опціонально).

Важливо відзначити, що вищевказані кредитні установи досить часто здійснюють власну діяльність і в режимі онлайн, надаючи безробітним громадянам, яким терміново потрібні гроші в борг, швидкі кредити готівкою або на карту в Інтернеті без довідки про дохід, що не тільки дуже зручно, але і економить позичальникові значну кількість особистого часу.

Чи реально отримати безкоштовний займ для безробітних громадян?

Найвищий рівень конкуренції між численними МФО змушує їх постійно знижувати вимоги до потенційних клієнтів, одночасно спрощуючи при цьому і процедуру оформлення грошових позик. Саме тому взяти кредит готівкою без довідок і поручителів вже давно перестало бути проблемою, в тому числі і для безробітних, а також неофіційно працюючих.

Одним же з найбільш поширених сьогодні маркетингових прийомів, використовуваних мікрофінансовими компаніями в ході боротьби за розширення клієнтської бази, є так звані акції, які обіцяють першу позику під 0% кожному новому клієнтові. Іншими словами, взяти гроші в борг без відсотків, навіть якщо ви маєте статус безробітного, в даний час дуже навіть реально.

Тепер ви знаєте, як позичити гроші під час відсутності офіційного працевлаштування, а також маєте уявлення про те, що взяти позику без довідки про доходи сьогодні можна без будь-яких серйозних проблем, якщо звернутися в надійну МФО. Головне, намагайтеся виключно вчасно погашати будь-які власні борги, щоб не псувати кредитну історію, залишаючись при цьому добропорядним позичальником. Удачі вам!