Багато людей хоч раз помічали таке оголошення, яке обіцяє 0% по кредиту. Однак найчастіше такі пропозиції - всього лише рекламний хід. Насправді ж в договорі буде прописано величезна кількість підводних каменів, зобов'язуючих вас сплачувати певну процентну ставку. У той же час існує декілька способів отримання безвідсоткового кредиту за вигідними для вас умовами. Про них ми і поговоримо нижче.

Як отримати безвідсотковий кредит від великого банку?

З причини посиленої конкуренції багато фінансових установ сьогодні йдуть на поступки по відношенню до своїх клієнтів і пропонують більш вигідні умови. Тому безвідсотковий кредит ви можете отримати навіть у великому банку. Головне - знайти компанію, яка пропонує послугу отримання грошей в борг без процентної ставки. Найчастіше банки мають наступні програми:

  • Стандартні кредити (цільові і нецільові). Під цим пунктом мається на увазі ситуація, в якій ви можете отримати безвідсотковий кредит у разі, якщо виконаєте певні умови банку. Так, наприклад, деякі організації пропонують оформити автокредит на більш вигідних умовах, якщо ви зможете в якості першого внеску оплатити 50% вартості транспорту.
  • Кредитна карта. Найбільш популярний спосіб отримання безвідсоткового кредиту. Оформити таку карту можна в будь-якому банку, тому ви можете сміливо вибирати умови, які вам підходять. Як правило, фінансові установи ставлять пільговий період, що становить близько 2 місяців. Витративши певну суму з кредитки, протягом цього часу ви можете погасити борг без відсотків. У разі, якщо оплата відбулася після пільгового періоду, з вас спишеться невелика доплата.
  • Розстрочка. Найчастіше дається на велику або дрібну побутову техніку. Для цього вам необхідно придбати товар в одному з магазинів, які співпрацюють з банком. Деякі програми мають на увазі процентну ставку, однак зазвичай вона не перевищує 1%.

Альтернативні способи оформлення кредитів без відсотків

Якщо вам цікаво, де позичити гроші без відсотків, а звертатися великий банк ви не хочете, існує кілька альтернативних способів оформлення кредиту. Мова йде про спеціальні мікрофінансові компанії, які надають швидку позику без довідок про доходи та інших підтверджень. Деякі організації дозволяють отримати необхідну суму, не виходячи з дому. Для цього потрібно просто зареєструватися на сайті і заповнити онлайн заявку. Подібні мікрофінансові організації часто мають програму, яка дозволяє оформити безвідсотковий кредит на певний термін (найчастіше він не перевищує 30 днів). Це актуально в таких ситуаціях:

  • Якщо ви звернулися за онлайн позикою вперше. Всі позичальники, які в перший раз користуються послугою отримання грошей онлайн, мають можливість оформити безвідсотковий кредит.
  • Постійні клієнти. Якщо ви користувалися послугами мікрофінансових організацій кілька разів, при цьому здійснюючи своєчасні і регулярні виплати по позиці, ви зможете отримати більш лояльні умови.
  • Акційні пропозиції. Багато компаній, які пропонують онлайн кредити, часто проводять різні акції. У деяких випадках ви можете отримати, наприклад, безпроцентний кредит в разі, якщо здійсните виплати по ньому протягом одного тижня. Також деякі компанії організовують конкурси, головним призом в яких є безвідсотковий кредит на зазначену суму.

Безвідсотковий кредит - правила оформлення

Компанії, що пропонують швидкий онлайн займ, найчастіше мають стандартні умови. Для того, щоб отримати гроші, вам потрібно перейти на сайт і відправити заявку, в якій будуть вказані ваші паспортні дані та ідентифікаційний код. Якщо заявка буде схвалена, (а відмова відбувається в дуже рідкісних випадках), то ви зможете отримати кредит прямо на свою банківську картку протягом декількох хвилин. Якщо у вас немає карти, ви зможете отримати позику, попрямувавши в одне з відділень організації.

Пам'ятайте, що для погашення кредиту подібні компанії вказують досить маленький термін. Крім того, ви не зможете отримати дуже велику суму (не більше 10000 гривень). Тому дані компанії більш актуальні у випадках, якщо вам терміново потрібні гроші до зарплати.

Отримання безвідсоткового кредиту: міф чи реальність? Це питання цікавить багатьох людей. Вище ми запропонували вам кілька перевірених варіантів, які дозволяють отримати необхідну суму з відсутньою (або мінімальної) процентною ставкою. Фінансова організація БистроЗайм також пропонує вам оформити кредит онлайн без відсотків. Для цього вам потрібно просто стежити за нашими спеціальними пропозиціями.