У зимовий лютий одним із найбільших і довгоочікуваних свят по всьому світу є День Святого Валентина. Його історія почалася ще в Стародавньому Римі, а перша «валентинка» з'явилася в 1415 році. Вже за кілька тижнів багато хто починає шукати подарунки для своєї другої половинки – ми підкажемо парочку оригінальних ідей.

 

Подарунки для коханої

Тисячі хлопців задаються питанням, що подарувати дівчині на 14 лютого. Насправді варіантів безліч, як бюджетних, так і досить дорогих.

Якщо гаманець не тисне, то вибір банальний, але очевидний. Кращі друзі дівчини – це діаманти. Прикраси завжди підкреслять красу вашої коханої і будь-який її наряд. Сережки, ланцюжок на шию, кільце або стильний наручний годинник. У трендах 2021 року об'ємні і асиметричні кільця, перли і виразні сережки.

Альтернативним подарунком можуть стати різні аксесуари:

  • якісний шкіряний гаманець;
  • елегантна і надійна парасолька;
  • парфум;
  • фітнес-браслет;
  • новий халат для ванни.

Це недорогі, але приємні і корисні подарунки на 14 лютого, які до того ж не важко буде знайти в магазинах. Головне, не залишати покупку на самий останній день.

Якщо ваша половинка прагматична людина, то обов'язково подаруйте їй практичний подарунок, який не один рік буде приносити користь. Для захоплених кулінарією дам в якості подарунка підійде корисне кухонне начиння. Це можуть бути звичайні кухонні ваги або таймер, а якщо кошти дозволяють, то замовте щось більш масштабне. Наприклад, блендер, електричну м'ясорубку, інвентар для випічки і так далі.

Вибираючи подарунок, головне враховувати вподобання та інтереси партнера. Це не буде проблемою, якщо ви досить добре знайомі. Однак День святого Валентина – це не звичайне свято, а саме день закоханих. Жінки просто обожнюють романтичні і символічні подарунки, тому чоловікам доводиться частенько проявляти фантазію і дивувати.

Якщо хочете зробити оригінальний подарунок на день закоханих, то виберіть один або кілька пунктів із запропонованого списку:

  • Парні футболки або толстовки з вашими іменами. Практично безпрограшний варіант, який можна одягати кожен раз при спільних прогулянках.
  • Плед з принтами спільних фото. Буде яскравим нагадуванням на роки про найщасливіші моменти з вашою половинкою.
  • Складаний столик для сніданку в ліжку. Якщо ви давно хотіли здивувати свою кохану ласощами прямо в ліжку, то цей подарунок буде найкращим приводом.
  • Портрет дівчини або спільний. Можна вибрати класику і замовити картинку фарбами. Новинка в цьому сегменті – портрети однією ниткою, але знайти такого майстра може бути важко.
  • Фотосесія на двох. Як же не похвалитися перед подругами – для дівчат це святе. Спільну фотосесію можна зробити бонусом до будь-якого іншого подарунку.
  • Всілякі подарункові набори. У них можуть входити солодощі, сертифікати на відвідування SPA і не тільки.

Головне не забувайте, що кращий подарунок на день закоханих – це ваша увага. Навіть якщо ви не можете зустрітися в цей день, обов'язково зателефонуйте, а краще всього по відеозв'язку. І, звичайно ж, не забудьте про валентинку у формі серця це невід'ємний символ свята.

 

Чим порадувати хлопця на 14 лютого

Виявляється, і дівчата часто запитують Інтернет, що подарувати хлопцеві на 14 лютого. Більшість чоловіків будуть раді просто вашої турботи, але якщо хочеться зробити для нього більше, то не пошкодуйте грошей на подарунок.

Тут дуже важливо знати інтереси коханого. Наприклад, якщо він автомобіліст, то можна подарувати щось практичне для машини. Це може бути автопилосос, автомобільний мультитул, брелок для пошуку ключів або сумка органайзер. Все це легко вибрати навіть без знання марки і моделі авто, оскільки гаджети універсальні.

Ще один хороший подарунок – автомобільні чохли. Всі водії піклуються про новизну салону, тому подарунок актуальний і корисний. Можна купити універсальні, але найкращі чохли під конкретний авто, тому попередньо потрібно дізнатися марку машини вашого коханого.

Є також і інші корисні подарунки:

  • Одяг. Якщо ви прекрасно розбираєтеся в смаках своєї половинки, то замовте краватку, сорочку, стильний шкіряний ремінь або запонки.
  • Корисні аксесуари. Портмоне, рюкзак для ноутбука, чохол для планшета, смарт-годинник, термокружка, набір для чищення взуття – все це відносно недорогі подарунки.
  • Гаджети.Окрема категорія подарунків для тих, хто точно розбирається в технологічних трендах. Чоловікові може стати в нагоді універсальний пульт управління, складна клавіатура, Power bank, флешка, бездротові навушники або портативна колонка. Однак будьте обережні, у виборі таких речей маса нюансів.
  • Подарунки для комфорту. Якщо ваш хлопець або чоловік багато працює за комп'ютером, то комфортне крісло буде на вагу золота. Сюди ж можна віднести ортопедичні подушки і масажні приладдя.

Що подарувати хлопцеві на 14 лютого недорого – романтичний сніданок або ванна при свічках вимагають мінімум вкладень, але ваш партнер обов'язково це оцінить. Якщо ви давно разом нікуди не вибиралися, то навіть похід у кіно або на каток буде яскравою і незабутньою розвагою. Фотографія в рамці або парфуми хоч і банальні, але теж подарунки. В крайньому випадку, просто приготуйте шикарну вечерю з улюбленими стравами вашого чоловіка і проведіть вечір в романтичній обстановці.

Головне питання – де знайти гроші, щоб купити бажаний подарунок на 14 лютого. Добре, якщо ви відкладали заздалегідь, але в сучасних реаліях зробити відкладення стає все важче. Якщо терміново потрібні гроші на подарунок, то зручніше і швидше за все скористатися допомогою компанії «ПростоЗайм».

Сервіс пропонує комфортні умови кредитування терміном до 1 року. Клієнтів чекає одна з найнижчих процентних ставок, швидке оформлення протягом 10-15 хвилин і відправка грошей прямо на вашу карту. Достатньо заповнити анкету, вказавши свої паспортні дані та ІПН. Всього пару хвилин і у вас вже є гроші на подарунок!