Напередодні 14 лютого і погіршення погодних умов хочеться порадувати себе і близьких подарунками. Історія свята сягає корінням в середньовіччя і оповите безліччю легенд та міфів про своє походження. Як би там не було, але сама ідея такого свята прекрасна навіть у тому сенсі, що новий рік вже закінчився, а весна ще не скоро).

Прийнято вважати, що в цей день потрібно дарувати квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки і листівки з сердечками, при цьому, чим більше сердечок, тим більшу атмосферу свята Ви отримаєте.

Безумовно, оптимальним рішенням при виборі подарунка буде просто слухати про що говорить співрозмовник.

Однак, за законом підлості, як раз перед святом цього натяку можна і не дочекатися. Або ж можна натякати, але Вас не почують. В такому випадку можна просто запитати, хоча це буде вже не сюрпризом і є ризики отримати прохання про дуже дорогий подарунок.

Ми зібрали найцікавіші варіанти подарунків, на наш погляд.

Квіти - універсальний подарунок доречний на всі випадки життя.

Б'юті бокс - красиво оформлена коробка позбавить Вас від необхідності упаковки та буде оригінальним і різноманітним подарунком оскільки складається з декількох одиниць косметики.

Як правило, подарунок містить не великі за ємністю упаковки товарів і є можливість зробити вибір продукції на свій смак або довіритися продавцеві.

Кошик з фруктами / цукерками / делікатесами / вином або всім перерахованим - це їстівна альтернатива б'юті боксу. Перевага цього подарунка в тому, що його можуть розділити з Вами.

Сертифікат на покупку в магазині чудовий, практичний, але банальний подарунок.

Сертифікат на відвідування СПА - подарунок, який можна зробити парним і призначити візит на день свята. У цьому випадку доречно поцікавитися смаками та уподобаннями обдаровуваної людини.

Абонемент в спортзал – прекрасний  подарунок, але знову ж таки, потрібно розуміти інтереси.

Відмінним подарунком будуть враження - похід в кіно / музей / театр / політ на кулі / похід в ресторан / подорож / інше. І ці емоції не зіпсуються, не загубляться і залишаться з Вами на все життя.

Ми бажаємо всім кохання, бути коханими, дарувати і отримувати подарунки з приводу і без, а ПРОСТОЗАЙМ допоможе Вам у цьому!

Спеціально до свята кожен наш клієнт отримує шанс виграти Apple iPhone 11 Pro 64GB. Для цього всього лише потрібно взяти у нас кредит, і Ви автоматично стаєте учасником акції.

Перший переможець вже визначений 10 лютого. Вітаємо Шульга Анна з Києва з новим телефоном!