Завжди корисно мати додатковий заробіток. У 21 столітті при наявності інтернету це не становить проблем. У мережі досить багато занять, на яких можна отримати дохід порівнянний з основною зарплатою, а іноді навіть більше. Розглянемо найпопулярніші сайти для заробітку, які не перший рік ведуть свою діяльність і реально дозволяють поповнити ваш бюджет.

Сайти для заробітку на копірайтингу

Копірайтинг – це простими словами написання різних текстів. Сюди можуть входити новини, інформаційні статті, інструкції і навіть рецепти до різних страв. Кожен з нас має просунуті знання в якійсь галузі і на цьому можна непогано заробити. У мережі є сайти для заробітку без вкладень – вам достатньо пройти реєстрацію і почати працювати.

 

Advego.com

 

Це одна з найбільших бірж з копірайтингу з базою понад 5 мільйонів користувачів. Для старту вам досить пройти просту реєстрацію і створити особистий профіль. Адвего пропонує кілька варіантів, як заробити свої перші гроші в Інтернет:

 

  • Виконання замовлень. В основній стрічці знаходяться сотні замовлень, серед яких написання текстів на задану тематику, розміщення відгуків, перегляди відео або прості завдання типу «поставити лайк». Новачкам рекомендується починати з чогось простого, наприклад, написання відгуків або коментарів.
  •  

  • Магазин статей. Користувачі можуть написати текст на будь-яку тему, після чого опублікувати статтю в місцевому магазині. Ви самі виставляєте її вартість, а число текстів для розміщення не обмежено.
  •  

  • Введення капчі. Пам'ятайте докучливі спливаючі вікна з буквами і цифрами, які іноді з'являються на сайтах? Ваше завдання – вводити цифри і букви з зображень, але тільки за це вам будуть платити. Дохід невеликий, але не вимагає особливих зусиль, а також доступний в будь-який час доби.

 

Це зручний заробіток без вкладень для тих, хто добре володіє мовою і вміє грамотно формулювати речення. На Advego високо цінуються автори віршів, тому творчі люди також зможуть підзаробити.

 

Отримані кошти надходять на внутрішній рахунок, а сайт пропонує кілька способів виведення. Користувачі можуть отримати свої зароблені гроші на картки MasterCard і VISA, а також електронні гаманці Qiwi і WebMoney. При виведенні стягується комісія в залежності від обраного способу.

 

До умовних недоліків варто віднести строгу модерацію. Адміністрація стежить за якістю виконання робіт, а за відмови і низький рейтинг вас можуть повністю заблокувати на біржі. Однак навіть в цьому випадку вивести гроші буде можливо. Також на онлайн-перевірку унікальності видається обмежено число символів.

 

Text.ru

 

Якщо ви вибрали копірайтинг як заробіток в інтернеті без вкладень, то рекомендуємо зареєструватися ще на одній біржі. Text.ru зазвичай пропонує близько 200-500 замовлень на найрізноманітніші тематики. Інтерфейс дозволяє швидко провести пошук за кількома фільтрами.

 

Як і на сайті Адвего, в Text.ru передбачений власний магазин статей, тому текст можна продавати в кількох місцях, розширивши базу потенційних покупців. Біржа має свій сервіс по перевірці унікальності, причому ви не обмежені в кількості перевірок. Додатковий плюс – перевірка документів, наприклад, файлів у форматі Word.

 

Для реєстрації та виведення коштів знадобиться вказати свій мобільний телефон. Text.ru працює з MasterCard, VISA, гаманцями Qiwi, ЮMoney і WebMoney. Вибрати цю біржу варто через меншу комісію, якщо порівнювати з Адвего.

 

До мінусів відноситься невеликий список доступних завдань і досить велика конкуренція, особливо, якщо у вас низький рейтинг.

Як заробити в Інтернет – пишемо відгуки

 

Вивчаючи сайти для заробітку в інтернеті, ви обов'язково потрапите на різні «відгувики». Це спеціалізовані ресурси, на яких ви можете почитати відгуки практично до будь-якого товару і послуги. На цьому можете заробити і ви.

 

Otzovik.com

 

Найпростіший спосіб, як заробити грошей в інтернеті без вкладень – писати свої враження від усього, що ви спробували. Це може бути відгук на недавню покупку, поїздку у відпустку або навіть переглянутий фільм.

 

Досить зареєструватися на Otzovik, вибрати товар, послугу, фільм або будь-який інший об'єкт і написати власний опис. За кожен ви отримаєте невелику винагороду в залежності від обсягу і наявності зображень. Заробити великі суми можна в тому випадку, якщо ваш відгук будуть активно читати інші учасники.

 

У підсумку, маючи на своєму акаунті 10-100 відгуків можна отримати непоганий пасивний заробіток. Головне, писати чесно і максимально розгорнуто. Саме такі відгуки залучають читачів. Вивід доступний тільки на гаманці системи WebMoney, тому вам доведеться стати користувачем цього сервісу, якщо хочете заробляти на Otzovik. Однак потім в самому гаманці можна прив'язати карту банку і перевести кошти на неї.

 

iRecommend

 

Це ще один сервіс, який платить за відгуки. Принцип аналогічний – чим більше і цікавіше ваші відгуки, тим більше вони отримують переглядів і, відповідно, краще оплачуються. Можна писати тексти як до вже наявних товарів, так і створювати свою категорію.

 

Заробіток можна порівняти з сервісом Otzovik, але доступні кілька систем для виведення - Юmoney, QIWI-гаманець, євро-гаманець Webmoney (WME). Однак є умова на мінімальну суму. Вам слід накопичити 150 рублів, після чого кошти можна буде вивести. Сервіс пропонує зручний інтерфейс зі статистикою, де можна детально відстежувати які відгуки приносять більше коштів.

Як заробити в інтернеті на фотографіях

Любителі фотографувати або малювати можуть заробити на своїй творчості. Існують спеціалізовані сайти для заробітку, на яких можна вигідно продати свої фотографії або комп'ютерну графіку.

 

Shutterstock

 

Це найпопулярніший фотобанк в мережі, де тисячі фотографів виставляють на продаж свої роботи. Зазвичай унікальні фото потрібні дизайнерам і тим, хто хоче просунути свій ресурс за рахунок оригінальної графіки. Сервіс іноземний, тому на ньому за одну фотографію можна заробити від 0,2 до 30 доларів. При завантаженні на свій акаунт сотні фотографій і при наявності регулярних продажів можна розраховувати на пристойний заробіток.

 

Оскільки система іноземна, то вам знадобляться мінімальні знання англійської мови, а також акаунт в одній з платіжних систем – PayPal або Skrill. Виведення доступно починаючи з 35 доларів, а акаунт повинен бути зареєстрований не менше трьох місяців.

 

Однак всі ці складності не настільки істотні, з огляду на заробіток в доларах на звичайних фотографіях. Актуально для тих, хто часто подорожує або живе в мальовничих місцях. Великим попитом користуються також фотографії квітів, садів і архітектури.

 

Depositphotos

 

Ще один ресурс, але вже з підтримкою російської та української мов. Завантажуєте свої унікальні фотографії - отримуєте відрахування при продажу. Виведення коштів доступно на платіжні карти (Visa, MasterCard), PayPal, WebMoney і Юmoney. В середньому можна отримати до 100 доларів у місяць.

 

Головна складність – величезна база зображень, на тлі якої ваші роботи можуть просто загубитися. Рекомендується підготувати портфоліо з декількох сотень фотографій, після чого активно поповнювати свою колекцію.

Інші способи заробити в інтернеті

Робота в інтернеті без вкладень в Україні з виплатами на карту - цілком реальне заняття. Якщо вищеописані способи вам не цікаві, можна розглянути кілька інших альтернатив:

 

  • Заработок на кликах. Переходите на различные сайты, выполняете несколько простых действий, получаете оплату.
  •  

  • Участие в опросах. Начисляются средства за прохождение различных опросов, однако не все сервисы предлагают вывод на карту.

 

Если же времени на подработку в сети нет, то можно получить деньги в Простозайм. Сервис поможет получить средства за 10 минут прямо на карту по выгодной ставке. Понадобится только паспорт и идентификационный код. Для займа вам не нужно никуда ехать – достаточно воспользоваться сайтом.